Reiki (op afstand) / inwijding

reikiReiki in de praktijk

Reiki is een alternatieve behandelingsmethode, waarbij door middel van handoplegging energie wordt gegeven. Deze energie wordt door het lichaam gebruikt voor het zelfherstellend vermogen. Daardoor is Reiki goed toe te passen bij allerlei klachten, zowel lichamelijk als emotioneel. Daarnaast is het een zeer ontspannende en rustgevende ervaring.
Deze behandeling kan naar wens ook gecombineerd worden met andere behandelvormen.

Behandeling op afstand

Omdat Reiki een energetische behandeling is, hoeft u niet per sé lijfelijk aanwezig te zijn. De behandelingen op afstand ziin net zo effectief. Misschien zelfs wel effectiever; u hoeft er niet voor te reizen en kunt daardoor de ‘behandeling’ in uw eigen vertrouwde omgeving ontvangen. Dit is ideaal voor onder andere mensen die ver van de praktijk wonen en uiteraard voor mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen en/ of geen vervoer hebben.

Hoe gaat dat

Voor een behandeling op afstand dient u een recente foto van uzelf te mailen. Dat moet een foto van u alleen zijn, waar dus geen anderen op staan. Samen met de foto stuurt u uw naam, woonpiaats, telefoonnummer en geboortedatum. Ik neem vervolgens telefonisch contact met u op om de details te bespreken en een datum en tijdstip af te spreken voor de sessie. De kosten zijn € 40,00 per sessie en € 100,00 voor drie sessies.

Reiki inwijding

Wilt u ook met Reiki gaan werken? Voor uzelf, of om anderen te kunnen helpen? Dat kan ook.
Door middel van een inwijding wordt uw energiekanaal geopend waarna u er meteen mee aan de slag kan gaan. De inwijding kan plaatsvinden zodra er zich drie mensen hebben aangemeld.
Naast de inwijding krijgt u ook de nodige informatie en gaan we verschillende oefeningen doen.
De kosten zijn € 50,00 per persoon. De tijdsduur is ongeveer drie uur. Op dit moment vinden er alleen inwijdingen plaats voor de eerste graad.
Neem gerust contact op voor meer informatie over Reiki(behandelingen) en/ of de inwijding.