Sjamanistische klank reis

Veel mensen hebben een drukke agenda. ‘Rennen’ van de ene afspraak naar de andere. Allerlei verplichtingen, zowel sociaal- als werkgerelateerd. Tijd voor echte ontspanning schiet er vaak bij in. En dat kan op termijn leiden tot stress en oververmoeidheid. Sommige mensen weten niet eens meer hoe ze moeten ontspannen; ze moeten zich inspannen (!) om te kunnen ontspannen. Laat het zo ver niet komen! Af en toe gas terugnemen kan heel prettig zijn en er voor zorgen dat je er weer beter tegenaan kan.

Dat kan bijvoorbeeld met een Sjamanistische klank reis. Tijdens deze ‘reis’ ga je op een bank liggen met een oogmasker voor om de visuele prikkels buiten te sluiten. Je wordt met behulp van de Sjamaan-trommel begeleid naar een diepere staat van ontspanning.
Vervolgens ga je nog dieper de ontspanning in door een combinatie van verschillende klanken, door stilte en door geuren. Je hoeft even nergens aan te denken. Na deze sessie voel je je heerlijk ontspannen en heb je weer nieuwe energie. De ‘reis’ duurt ongeveer 30 tot 35 minuten.
De kosten zijn € 25,= voor een één-op-één sessie.

Let op! Op dit moment niet beschikbaar!